Transforma gratuit fisier mp3 in ringtone

Rate this post

Poti transforma GRATUIT melodia ta preferata din format mp3 in ringtone. Si da, din mp3 in ringtones GRATUIT.
Exista multe programe pentru ringtones pe internet, unele bune, altele slabe, unele gratuite, altele cu bani … totusi, avand in vedere ca multe din ele pot fi virusate, ocupa loc am gasit o cale mai buna de a transforma din mp3 in ringtone gratuit si foarte usor. Nu trebuie decat sa urmezi cativa pasi foarte simpli.

1 Primul pas acceseaza : I WANT FUN RINGTONES! (link filtrat prin pagina noastra de redirectionare)

2. Dati Browse… si alegeti fisierul mp3 din calculatorul vostru pe care doriti sa-l transformati in ringtone.

3. Dati Upload. Acum asteptati pana il urca pe server. Nu am vazut sa aiba limita la upload insa cateodata da eroare si nu trece la urmatorul pas. In acest caz incercati din nou.

4. Modificati. Aveti acolo modificarea volumului. Puteti taia fisierul mp3. Alegeti si formatul in care doriti sa salvati in ringtone. Acum nu va ramane decat sa apasati Preview. Daca inca doriti sa modificati fisierul mp3 in ringtone atunci apasati doar preview de fiecare data. Doar cand ati terminat de editat fisierul mp3 apasati Complete.

5. Dupa ce ati apasat complete sunteti liberi sa descarcati ringtone-ul gratuit. Atat de simplu. Descarca pe calculator (atentie iti va fi salvata sub numele de out_offer. Redenumiti si puneti terminatia dorita) sau puteti decarca ringtone direct pe WAP.

GATA. Atat de simplu din mp3 in ringtones si fara nici un program instalat ci totul online. Mp3 to ringtones online. Puteti salva din mp3 in ringtones pentru iPhone

P.S. daca veti naviga putin prin acel site veti gasi si upload direct ringtone si sa-l descarcati apoi prin wap pe telefon. Plus top ringtones. iPhone ringtones si multe altele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.