Top 5 cele mai bune jocuri android pentru copii

5/5 - (1 vote)

Jocurile pe Android sunt din ce in ce mai numeroase si mai diversificate facand din telefonul mobil, smartphone, o experienta foarte placuta pentru noi si pentur copii. Copii au nevoie de aplicatii si jocuri interesante care sa le antreneze mintea dar sa le si capteze atentia, mai ales ca acum multi copii dispun de un smartphone pe android sau alte sisteme de operare. Pentru asta este nevoie de jocuri educationale si inspirationale facute special pentru copii.
Astfel, jocurile pe android pentru copii sunt tot mai diverse.
Aceste jocuri au scenarii multiple sa le capteze atentia, fara reclame care sa se deschida in timpul jocului pentru ca astfel copilul si-ar pierde interesul fata de joc.

Ce anume trebuie sa cauti cand doresti jocuri pentru copii pe android ?
Sa nu fie jocuri dedicate adolescentilor si nici copii de 6-10 ani. Trebuie aplicatii sau jocuri pentru copii de 18 luni pana la 5 ani.
Pentru ca varsta copilului este una mica, jocurile pe android sunt gratuite si fara reclame (pana la momentul la care s-a scris acest articol).
Jocurile trebuie sa nu aiba reclame pentru ca interesul copilului ar avea de suferit precum si pentru ca exista riscul ca el, copilul, sa dea click din greseala si sa deschida site-uri care nu pot fi controlate de noi, parintii.

Atentie, aceste jocuri sunt in engleza si pot rula pe smartphone-uri ce folosesc android.

CBeebies Playtime

Acesta este un joc educational si foarte antreant menit sa tina copii concentrati la joc. Copii pot construi masini, sa colecteze benzina cu Nina si Neuronii, sa-ti picteze imbracaminte asa cum doresc ei …..

top-5-cele-mai-bune-jocuri-pentru-copii-de-jucat-pentru-android1

Lego Duplo Trains

Fanii jucariilor Lego dedicate copiilor probabil vor indragi acest joc. Sa conduci un tren foarte frumos colorat din statie in statie este probabil visul multor copii. Copilul tau va juca rolul mecanicului de tren, va incarca vagoane, va construi poduri si multe alte activitati foarte recreative.
Un joc care cu siguranta va pune imaginatia copilului la treaba. Un joc recreativ, animat si inteligent.

top-5-cele-mai-bune-jocuri-pentru-copii-de-jucat-pentru-android2

Fisher-Price Storybook Rhymes Series – vol1 | Fisher-Price Storybook Rhymes Series – vol2

Citeste si canta impreuna cu caracterul tau preferat. Aceasta aplicatie interactiva il ajuta pe copilul tau, impreuna cu niste caractere animate foarte draguta, sa invete sa cante cateva melodii foarte dragute.

top-5-cele-mai-bune-jocuri-pentru-copii-de-jucat-pentru-android33
top-5-cele-mai-bune-jocuri-pentru-copii-de-jucat-pentru-android3

Endless Alphabet

Daca vrei sa invete copilul noi cuvinte, in engleza, cu siguranta Endless Alphabet este un joc de android potrivit. Copilul va trebui sa pronunte cuvintele prin tragerea literelor la locul lor cu o animatie placuta si atractiva
Grafica folosita, literele mari, fac folosirea acestui joc foarte usoara. Copilul va invatat cuvinte noi in engleza cu acest joc.

top-5-cele-mai-bune-jocuri-pentru-copii-de-jucat-pentru-android4

Magic Belles: Magic Music

Cu ajutorul a 6 fete, zane, acest joc ofera magie, muzica si multa multa culoare. Se stie, copii sunt foarte atrasi de culorile bogate. Acest jos este mai de graba dedicat copiilor de sex feminin, fetelor. Copii trebuie sa culeaga culorile dintr-un curcubeu, sa uneasca puncte pe cer astfel incat la final sa descopera forme frumoase, sa ajute la cresterea si culegerea florilor, sa organizeze un picnic, sa faca simfonii muzicale, si lista poate continua. Jocul este gratuit, fara reclame si bineinteles este o aplicatie Android.

top-5-cele-mai-bune-jocuri-pentru-copii-de-jucat-pentru-android5

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.