Cele mai bune solutii Antivirus pentru sistemele Android

Rate this post

O problema des intalnita la Android o reprezinta securitatea scazuta in fata amenintarilor, virusilor. Asta de cand numarul amenintarilor a inceput sa creasca vertiginos. SmartPhone-urile cat si tabletele contin informatii personale iar utilizatorii nu dau mare importanta potentialilor virusi pe care ii pot lua. Protejarea informatiilor personale este foarte importanta, de aceea vom prezenta cele mai bune solutii antivirus pentru sistemele Android.

Realitatea este ca nu exista o solutie antivirus 100% sigura. Toate aplicatiile Antivirus pentru sistemele Andoid au parti pozitive si negative. Totusi, vom prezenta cele mai bune solutii, cele mai bune aplicatii care ies din tipar si pe care te poti baza.

 

[box]

Kaspersky Mobile Security [FREE]

[/box]

Kaspersky Mobile Security FREE ANTIVIRUS ANDROID

Vezi intai de toate rezultatele testelor facute de cei de la AV-TEST [Concluzia lor : „KASPERSKY MOBILE SECURITY IS ONE OF THE BEST MALWARE PROTECTION SOLUTIONS”]

Kaspersky Mobile Security Lite iti ofera si protejare esentiala anti-furt, avand posibilitatea sa blocati telefonul, sterge, sau a gasi telefonul furat prin Google Maps, chiar daca sim-ul a fost scos sau schimbat. AntiVirus Lite iti va proteja telefonul de aplicatiile periculoase inainte ca acestea sa-ti vatameze continutul. Mai are in plus fata de alte aplicatii posiblitatea de a bloca apeluri nedorite sau sms-uri.

Kaspersky Mobile Security Lite este disponibil in urmatoarele limbi strainte : Danish, Dutch, English, Finnish, French, German, Italian, Korean, Norwegian, Polish, Portuguese (Brazil), Russian, Spanish, Swedish

Sistem necesar : Android 1.6 – 2.3

Versiunea cu bani ofera o protectie completa a sistemului tau Android. Si partea buna este ca nu costa mai mult de 20 de lei.

[box]

Lookout Security & Antivirus [FREE]

[/box]

Lookout Security & Antivirus FREE ANDROID

Lookout Security & Antivirus iti mentin tableta sau smartphone-ul, cat si continutul din ele, in siguranta si securizate. Lookout iti ofera protectie esentiala impotriva anumitor lucruri nu prea placute care i se pot intampla tabletei sau smartphone-ului tau Android, ca virusarea, pierderea sau furtul.

Lookout Security & Antivirus este gratuit insa pentru o protectie suplimentara, varianta full, poti face upgrade Lookout Premium, ce costa undeva la 3$/luna.
Toata descarcarile includ varianta PREMIUM GRATUITA pentru 2 saptamani. Dupa cele doua saptamani poti opta pentru varianta gratuita mai departe sau poti plati pentru cea Full.

Lookout Security & Antivirus este unul din cele mai descarcate solutii Antivirus pentru sistemele Android, avand in magazinul Google Play Store peste 25 de milioane de utilizatori satisfacuti.

Lookout Security & Antivirus este disponibil gratuit in urmatoarele limbi : German, French, Japanese, Spanish, Portuguese, Chinese (Traditional and Simplified), Korean, Russian and Polish.

[box]

F-Secure Mobile Security [29,95€]

[/box]

F-Secure Mobile Security ANDROID SECURITY

Aceasta aplicatie nu este tocmai in rand cu restul avand in vedere ca aceasta nu apare pe Market-ul Android. Pentru a o obtine trebuie sa mergeti direct pe site-ul F-Secure’s mobile si sa-l cumparati. Da, sa-l cumparati pentru ca nu exista o versiune FREE a acestuia, nici macar demo.

Deci, de sa va bateti prea mult capul cu ea nu ? Pai, se pare ca ofera o protectie extrem de buna luand in considerare informatiile lansate de cei de la AV-Test si AV-Comparatives. Din restul aplicatiilor ce tin de securitatea sistemului Android, Kaspersky si F-Secure au fost considerat crema, cele mai bune.

O caracteristica interesanta tine de control parintilor. Poti cu usurinta bloca site-uri cu care nu esti de acord, precum site-urile porno. O caracteristica foarte buna cand ai un copil in crestere. Se poate de asemenea sa blochezi numere de telefon cat si aplicatii.

Problema in ceea ce tine de acest antivirus pentru Android o reprezinta pretul, unul destul de piperat, de fapt cam cel mai scump de pe piata.

Concluzii :
– daca esti dispus sa dai bani si vrei securitate excelenta, cumpara Kaspersky.
– daca nu esti dispus sa platesti mergi pe mana Lookout.
– daca vrei sa ai control parental atunci clar alege F-Secure.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.