Rezolva aplicatii matematice cu telefonul

Rate this post

PhotoMath este cea mai noua aplicatie pentru smartphone ce te ajuta sa rezolvi ecuatii matematice cu ajutorul telefonului in timp real. Chiar si cel mai slab elev la matematica va avea acum rezolvarile ecuatiilor.
Aplicatia PhotoMath este un ghid cu ajutorul caruia afli cum poti rezolva problemele de matematica si in cati pasi, pasi foarte detaliati.

Aplicatie pentru copiat la examenele de matematica

Aplicatia PhotoMath utilizeaza tehnologia de recunoastere optica pentru a „citi” fractii, numere zecimale, ecuatii liniare, functii, radicali, logaritmi.
Aplicatia nu recunoaste decat formule matematice printate si nu cele scrise de mana si poate confunda variabila „X” cu simbolul inmultirii insa toate aceste bug-uri sau neajunsuri pot fi reparate pentru ca se lucreaza in continuare la dezvoltarea ei. Daca doriti noutati puteti sa va abonati la newsletterul de pe photomath.net

Desi PhotoMath este dezvoltat ca un ghid de matematica sau un profesor de meditatii gratuit si online cu siguranta va fi folosit si examene pentru copiat, fie de elevi fie de studenti. PhotoMath va fi noua metoda la moda de copiere la examenele de matematica.

PhotoMath este momentan disponibil in AppStore si WindowsStore. Lansarea aplicatiei pentru Android este planificata in 2015

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.