Formular de contact gratuit personalizat si profesional pentru site-ul tau

Rate this post

Poti avea un formular de contact GRATUIT personalizat si cu un look profesional pe site-ul tau fara a foi nevoie sa ai cunostinte de HTML/PHP/CSS.
Exista multe site-uri care ofera gratuit tool-uri online pentru a-ti crea formularul de contact insa fiecare din ele au anumite limite, limite de cod, limite de export.

Cel care vi-l impartasesc acum, Jotform Form Designer, mi se pare unul din cele mai profesionale cu care am lucrat. Poti face formularul de contact asa cum ti l-ai imaginat dar nu ai putut sa-l faci din cauza unor limite.

Formular de contact online

Jotform Form Designer, te ajuta sa iti faci formularul de contact gratuit, online, si cred eu cel mai important aspect este ca formularul tau de contact va fi responsive (responsive face ca formularul de contact sa fie optimizat, usor de vazut, pe orice rezolutie a calculatorului sau a telefonului mobil). Este foarte important ca vizitatorul site-ului tau sa poata vedea formularul de contact si campurile aferente la rezolutie optima, in intregime.

Tot ce trebuie sa faci este sa faci formularul de contact online, gratuit, la ei pe site si apoi sa introduci codul exportat la tine in site.

Cateva exemple de formulare de contact deja existente si customizate : Ex1 | Ex2 | Ex3

Impartaseste cu noi formularul de contact personalizat de tine 😉
Lasa un comentariu cu link catre formularul facut de tine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.