Facebook Messenger Chat pentru Windows 7

Rate this post Facebook Messenger pentru Windows 7 este oficial lansat. Tehnic vorbind Facebook Messenger…

Rate this post

Facebook Messenger pentru Windows 7 este oficial lansat.
Tehnic vorbind Facebook Messenger a fost lansat cu cateva luni in urma in urma unor scurgeri de informatii care i-a fortat sa-l lanseze pe piata.
Totusi lansarea nu a fost de bun augur pentru ca nu era ultima versiune de Messenger ci variante beta iar unii utilizatori nu au reusit sa-l faca sa functioneze sub nicio forma. Toate aceste erori au fost reparate in aceasta ultima versiune de Facebook Messenger.

Facebook Messenger Chat Windows 7

Aplicatia a ramas neschimbata in sensul ca e folosita tot pentru a chatui cu prietenii tai din Facebook, primirea de notificari/noutati si un ticker de stiri pe desktop-ul de Windows 7.

Daca esti cu adevarat un dependent de Facebook atunci Facebook Messenger este o aplicatie gratuita pe care trebuie neaparat sa o ai instalata in calculatorul tau.

Facebook Messenger iti permite sa fii conectat la ultimele noutati din contul tau de facebook fara a mai fi nevoit sa te loghezi in contul tau din browser.

Daca nu detii pe calculator Windows 7 instalat va trebui sa astepti pentru a descarca aplicatia. Facebook a transmis faptul ca lucreaza pentru a face aplicatia compatibila cu Mac, Windows Xp sau Windows Vista cat mai curand posibil.

Descarca varianta finala a chatului Facebook Messenger pentru Windows 7 si lasa-ti parerea despre el in comentarii. Multumim.

Stai pe chat in timp ce faci alte lucruri

Vezi si raspunde pe chat direct de pe desktop. Chiar daca esti pe alte site-uri sau folosesti alte aplicatii nu trebuie sa parasesti aplicatia pentru a vorbi cu prietenii din lista de Facebook.

Primeste ultimele notificari instantaneu

Afla despre noile comentarii, tag-uri de pe poze si alte noutati de pe facebook imedicat ce apar.

[learn_more caption=”Download Facebook Messenger Chat Free”]

Foloseste Facebook Messenger Chat direct din calculatorul tau

[/learn_more]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.