Detalii despre noul iPhone5

Rate this post

Primele imagini cu următorul iPhone

Băieţii de la iLab Factory pretind că au pus mâna pe un prototip al celei mai noi creaţii marca Apple, care mai are câteva luni până să ajungă în mâinile utilizatorilor obişnuiţi. Pornind de la imaginile alăturate, noul iPhone (iPhone 5, iPhone 6 dacă stai să le numeri, sau orice alt nume va avea următorul smartphone creat în Cupertino) pare să includă aproximativ 85 – 90% din componentele scăpate pe internet până în acest moment.

Apple va lansa noua versiune a iPhone pe 12 septembrie. Smartphone-ul vine cu un design diferit

Apple se pregăteşte să lanseze pe 12 septembrie noua versiune a iPhone, care marchează o schimbare generală de design a smartphone-ului, cel mai bine vândut produs al companiei americane, au declarat două surse apropiate situaţiei, citate de Bloomberg, informează Mediafax.

Sursele au cerut să nu fie identificate întrucât nu a fost încă fãcut un anunţ oficial.

Noul iPhone va fi mai subţire şi va avea un ecran mai mare. Smartphone-ul va funcţiona mai bine pe reţelele rapide pe care le dezvoltă unii operatori, precum Verizon Wireless şi AT&T în SUA, consideră analişti printre care Gene Munster, de la firma Piper Jaffray Cos.

Schimbarea de design va fi prima de la introducerea în 2010 a iPhone 4. Versiunea îmbunătăţită introdusă anul trecut, 4S, arăta la fel ca cea precedentă.

Aşteptarea pentru lansarea noului iPhone a cauzat o scădere a vânzărilor pentru actualele modele, iar Apple a ratat estimările analiştilor pentru profit şi vânzări în trimestrul al doilea. Vânzările iPhone au adus 46% din veniturile Apple în acest interval.

Compania americană se luptă cu Samsung, din Coreea de Sud, pentru supremaţie pe piaţa globală de 219,1 miliarde de doolari a smartphone-urilor. În timp ce strategia Apple a fost de a introduce pe piaţă câte un singur model de smartphone în fiecare an, Samsung a devenit lider al pieţei lansând o gmă largă de dispozitive anual, de diferite mărimi şi preţuri.

Cofondatorul Apple Steve Jobs a lucrat la noua versiune a iPhone înainte de decesul din octombrie anul trecut, a declarat în mai o persoană familiară situaţiei.

Apple este compania cu cea mai ridicată valoare de piaţă din lume, de circa 550 miliarde de dolari.

Cum va arăta următorul iPhone. Noi detalii

Avand in vedere ca fabricile celor de la Foxconn sunt imense, iar Apple este unul dintre cei mai importanti clienti ai companiei din Shenzen, este foarte posibil ca in 30 de zile sa existe destule unitati de iPhone “5″ asamblate, incat sa poata fi livrate la jumatatea lui septembrie. Din pacate insa nu avem si detalii concrete despre noul telefon, intrucat cei de la Sharp nu au confirmat dimensiunile sale. De fapt toata aceasta poveste a pornit de la raportul de profit al companiei, unde s-a strecurat si aceasta informatie pentru a mai ridica probabil pretul actiunilor.

sursa foto : ilabfactory

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.