Cum sa folosesti WhatsApp pe laptop sau calculator

5/5 - (1 vote)

In acest tutorial vei invata cum sa folosesti WhatsApp pe laptop sau calculator in cativa pasi foarte simpli.

WhatsApp este una din cele mai tari aplicatii in acest moment. O folosim de pe telefon sa trimitem mesaje, sa sunam, sa trimitem poze sau filmulete.
WhatsApp poate uneori deveni enervant cand un dialog scris dureaza mai mult decat ar trebui sau sunt foarte multe informatii de transmis.

Din fericire WhatsApp a facut posibila accesarea aplicatiei si de pe laptop sau calculator, fiind desigur obligatorie conexiunea la internet. Pentru configurare trebuie urmati cativa pasi foarte simpli.

WhatsApp-Web-Android

In primul rand trebuie sa deschizi interfata Web WhatsApp.

Aici o sa vezi un cod QR ce va trebui scanat cu telefonul pentru a avea acces la platforma web. Dar revenim la acest pas mai tarziu.
Dupa deschiderea WhatsApp Web, deschide aplicatia WhatsApp de pe telefonul tau, deschideti meniul si selectati „WhatsApp Web”. De aici telefonul va cere imediat scanarea acelui cod QR de care ziceam mai sus. Ca sa aplicatia sa scaneze automat acel cod QR de pe monitor, indreapta camera telefonului spre cod pana codul QR este in intregime in chenarul aplicatiei. Asteapta pret de cateva secunde pana codul e scanat.

Dupa acesta poti folosi WhatsApp pe laptop sau calculator. Atat de usor.

WhatsApp web este disponibil pentru utilizatorii aplicatiei WhatsApp de pe : Android, Windows Phone, BlackBerry 10, Nokia S40, iPhone, BlackBerry, Nokia S60.

Daca aveti intrebari nu ezitati sa bagati un comentariu. Un share tutorialui nu ar strica. Multumim.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.