Rate this post

Doresc sa va ofer in acest articol cateva informatii utile despre cum poti face o coperta ebook 3D free online fara a folosi programe complexe si sofisticate.
Pentru asta creativindiecovers.com au creat o solutie free online pentru ca fiecare din noi sa ne putem face o simulare 3D pentru promovarea cartii in mediul online.

Tot ce aveti nevoie este de imaginea copertii in prealabil. Ar fi bine sa aveti si cotorul dar si spatele copertii pentru ca softul face simularea 3D din 3 poze. Daca nu le aveti pe ultimele doua o sa alegeti un unghi din care acestea nu se vad.

FA ONLINE 3D COPERTA CARTII TALE !

Dupa ce alegeti fisierele, apasati „Create 3D-book”, apoi folosit mouseul pentru rotirea cartii asa cum va place si apasati save ca png, jpg sau gif. Dupa selectarea extensiei apasati click dreapta pe poza coperta 3D rezultata si save as.
Creatorul adauga automat in coltul din stanga sus un watermark. El poate fi indepartat cu anumite programe prin crop sau puteti folosi pentru salvarea pozei softul de screenshot Snagit, soft care este gratuit.

FA ONLINE 3D COPERTA CARTII TALE !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.