Cele mai urate telefoane mobile

Rate this post

Intotdeauna producatorii de telefoane mobile au incercat sa-si intreaca rivalul prin functionalitate ori prin design. De la telefoanele imense care puteau fi folosite ca arme albe sau in lipsa accesului la sala ca gantere, pana la telefoane cat mai mici. E adevarat ca si la capitolul functionalitate s-au schimbat enorm de multe in decursul acestor ani.

Asadar, sa vedem cu totii lista celor mai urate telefoane mobile (conform thestreet.com) :

Telefoanele cu clapeta ofera un design compact, placut si castigator. Samsung SGH X800 cand este deschis face parte din cele castigatoare dar cand este inchis …. aduce foarte mult cu o grenada de mana de mici dimensiuni.

La fel ca Samsung SGH X800, LG VX8300 seamana cu o veritabila grenada de mana atunci cand este inchis. Deosebirea o face ca acesta din urma are multe optiuni incluse in el.

Este discutabil daca Palm, a inventat smartphone-ul. Sfarsitul telefoanelor Palm a devenit evident odata cu aparitia ultimei generatii, Treo [Palm Treo 700p]. In timp ce telefoanele contemporane deveneau din ce în ce mai subtiri, Treo 700 a fost nu doar mult mai gros decat predecesorul sau, Treo 600, dar si mult mai greu.

Cele doua boxe ale telefonului cu clapeta orizontala LG VX9800 nu compenseaza cele doua display-uri firave. LG, care a scos pe piata telefoane acceptabile, se pare ca a renuntat la talentul sau si a lasat deciziile de design in mana celor de la Veriyzon. VX9800 a fost creat ca model de competitie pentru Veriyzone.

Inainte ca HTC sa faca telefoane negre, lucioase, faceau caramizi grosolane si argintii, ca modelul Apache. HTC Apache a fost rezultatul de pionierat al unui efort comun al Sprint, Microsoft și HTC. Telefonul era atat de nereusit ca iti atarna buzunarul in care-l purtai. Sa spunem ca HTC a facut bine…ca a renuntat la modelul caramizii argintii.

Microsoft Kin a fost conceput pentru adolescenti. Dar oare ce au avut in cap cand l-au proiectat ? Probabil a fost o slabiciune de moment, mai exact de doua luni pana l-au retras de pe piata. Predecesorul, Sidekick arata mai bine decat Microsoft Kin

Motorola Flipout. Exista vreun demon care le sopteste creatorilor de telefoane mobile „fa-l patrat” ? 🙂
Motorola Flipout Sexy ? NU
Motorola Flipout ca o cutie ciudata ? DA

Motorola Nextel i500. Cu o formă de statie pentru pompieri Motorola Nextel i500 nu s-a dorit a fi un telefon frumos. Politistii, pompierii, muncitorii de pe teren aveau nevoie de un telefon cu un look dur la curea, iar i500 a fost accesoriul perfect pentru acestia.

Sony Ericsson t61z. Cei de la Sony Ericsson au dorit sa fie radicali. Nu s-au putut hotara ce „cade” mai bine la un telefon, curbe sau colturi? Asadar Sony Ericsson t61z are de amandoua 🙂
Cica seamana cu talpa unui pantof dar sincer mie mi se pare ca aduce cu un supozitor 🙂

Nokia 3620. Nu-i asa ca seamana cu Sony Ericsson t61z intors cu sus-ul in jos ? 😀 Oribil design conceput de Nokia.

Research In Motion BlackBerry 8700 un lume lung, greu de retinut, si o grafica pe masura nu-i asa ? 😀
„Interesanta” acea rotita cu ajutorul careia puteai naviga prin email.

Samsung Cleo. Telefon dedicat doamnelor, doamnelor fara simt estetic probabil. Nu inteleg ce au dorit prin forma acestui telefon cei de la Samsung. Sa semene cu o cutie de farduri, cu o tabachiera ? La naiba, nu le-a esit nici una. Au reusit insa sa faca un telefon urat ca aspect si cu o culoare stearsa 🙂

Si castigatorul desemnat este ………… se aude murmurul din sala, bat tobele in surdina siiiii …… DA. CASTIGATORUL PREMIULUI DE „CEL MAI URAT TELEFON MOBIL DIN LUME” esteeeee Nokia 7600 Cine altcineva putea lua acest dorit premiu ? 🙂

Specific : topul se rezuma doar la forma telefoanelor mobile nu se refera si la calitatea lor.

Daca va placut acest clasament trimiteti si prietenilor vostri.

P.S. Daca mai stii tu un telefon urat te rog sa-mi specific in comentarii si il voi adauga de-ndata 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.