Cele mai bune 7 canale de Youtube cu tutoriale Photoshop video

Rate this post

Expresia „cele mai bune” este oarecum relativa deoarece este doar modul in care eu privesc Photoshop-ul si tutorialele video pentru a invata Photoshop. Inainte de a incepe descrierea lor am o intrebare.
Cum preferi sa inveti designul grafic si Photoshop-ul ? Prin tutoriale cu imagini text si prinscreen-uri sau prin tutoriale video care par mai direct si mai naturale ? Daca ai invatat deja Photoshop cat de cat cu siguranta vei opta pentru amandoua variantele pentru un curs de Photoshop mai complet.
Daca acest articol este despre cele mai bune 7 canale de youtube cu tutoriale Photoshop trebuie specificat ca se adreseaza atat incepatorilor in tainele programului Photoshop cat si avansatilor.
Sa incepem asadar Top 7 cele mai bune canale de Youtube cu tutoriale Photoshop video

Adobe Photoshop Channel

Sa incepem cu canalul oficial al celor de la Adobe Photoshop pe youtube. Te astepti ca tutorialele video sa fie bine executate si cu siguranta asa si sunt.
Lightroom si Photoshop Elements au canale proprii. Exista doua liste de redare care trebuie sa le cuprinzi – Photoshop Hidden Gems (14 videoclipuri dar cu o multime de sfaturi utile) si Tutoriale Video (64 de videoclipuri). Pe acest canal poti invata absolut tot despre selectii si tehnici avansate de mascare.

IceflowStudios Photoshop Video Training

Este cu siguranta unul din cele mai bune canale video de tutoriale de Photoshop CS5 pe Youtube. Ai un playlist specific pentru ceea ce doresti sa inveti Photoshop pentru a deveni avansat. Incepe cu Photoshop : Basic (aproximativ 50 de tutoriale video) si apoi treci la tutoriale de design photoshop mult mai avansate.
Vizitati si site-ul IceflowStudios

Photoshopmama’s OPD

Photoshopmama’s OPD – Obsessive Photoshop Disorder – este un canal pe care trebuie sa-l parcurgi sa te uiti la tutorialele video daca doresti sa inveti Photoshop-ul. Photoshopmama’s OPD cuprinde peste 140 de tutoriale video care te pot transforma intr-un expert in Photoshop.
Ca incepator poti sa incepi cu tutorialele despre cum poti extrage un subiect dintr-un background.
Mai cuprinde de asemenea : Extracting Subjects from Background, Photoshop Mama Tutorials, Photoshop Glamor Makeover Series, Photoshop Artistic Mediums Series.

TutorVid

De la incepatori in Photoshop, intermediari si pana in final la avansati acest canal de tutoriale video ii acopera pe toti cu tutoriale bine facute.
Canalul are si o lista de tutoriale : Intermediate Photoshop Tutorials, Beginner Photoshop Tutorials, Learn Photoshop in 60 Seconds/Day, In-Depth Photoshop Tutorials, Photoshop 101. Unele tutoriale sunt facute in CS3 cat si CS4.
Daca tu personal faci tutoriale video le poti posta pe TutorVid si poti castiga bani cu ele.

Gavin Hoey Photo Videos

Fotografii pasionati pot gasi acest canal de tutoriale video foarte util pentru manipularea fotografiilor in Photoshop. Imaginile digitale si manipularea foto sunt complete. Gavin Hoey, un fotograf profesionist a pornit canalul youtube in 2008 iar tutorialele lui de manipulare a pozelor in Photoshop sunt foarte urmarite zilnic. Puteti urmari si site-ul personal : GavTrain

PixelForLife Tutorials

Acest canal YouTube acopera tutorialele Photoshop pentru webdesign, grafica si Photoshop. Asadar, pe langa tutorialele Photoshop 3D ai la dispozitie si tutoriale care te invata HTML-PHP cat si CSS.
Canalul youtube contine : tutoriale de webdesign, tutoriale despre cum sa faci o tema de wordpress, tutoriale cartoon, tutoriale de programare, efecte pentru text in Photoshop, logo design …..
Site-ul PixelForLife cat si canalul Youtube evolueaza evolueaza.

Creative Sweet TV

Tutorialele de pe acest canal, gratuite de altfel, acopera : Illustrator, Photoshop, InDesign, Acrobat, Dreamweaver, Touch Applications, Adobe Bridge. Acest canal este detinut de Mike McHugh, consultant la Adobe, si alte persoane din Australia.

In concluzie, vizionezi frecvent tutoriale video pentru a invatat Photoshop-ul ? daca mai cunosti si alte canale atunci fa-le cunoscute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.