Best free antivirus for Windows 7 – Antivirus gratuit pentru Windows 7

Rate this post Windows 7 este un sistem nou de operare foarte eficient, mai eficient…

Solutii Antivirus Windows 7
Rate this post

Windows 7 este un sistem nou de operare foarte eficient, mai eficient decat predecesoarele lui [Windows Xp, Vista, Milenium, 98 …]. Din aceasta cauza, in special, Windows 7 are un impact asupra programelor dedicate protectiei sistemului de operare si al calculatorului, in speta programele Antivirus, Firewalls si Anti-Spyware, care spre deosebire de alte programe, soft-ul Antivirus, trebuie sa interactioneze in continuu cu sistemul de operare Windows 7 pentru a asigura acestuia un nivel de protectie ridicat fata de virusi and malware.
Toate firmele programelor de Antivirus au avut batai de cap cu implementarea codului pentru a putea fi compatibile cu Windows 7.
Cum in acest site gasiti programe gratuite, soft-uri free, in acest articol ma voi axa pe o lista cu cele mai bune si gratuite programe antivirus pentru windows 7 (Best and free antivirus for Windows 7)

1. Microsoft Security Essentials

Microsoft Security Essentials - Best and free antivirus for Windows 7 - Antivirus Gratuit pentru Windows 7

Cu toate ca, in general, avem o parere proasta despre unele aplicatii Microsoft, de data aceasta Microsoft ne contrazice si scoate pe piata Microsoft Security Essentials un antivirus gratuit pentru Windows 7 un antivirus gratuit bun, util. Este intr-adevar un soft de protectie al sistemului de operare Windows 7, un antivirus, care are un nivel destul de scazut de detectare a „musafirilor nepoftiti” dar lucreaza inteligent intrucat efectueaza scanarile pe un spatiu din sistemul de operare Windows 7 nefolosit astfel minimalizand momentele stanjenitoare de inghetare a calculatorului.
Deci, Microsoft Security Essentials este un antivirus gratuit, sigur, bun, care nu consuma multe resurse din Windows 7 si usor de folosit.

[learn_more caption=”DOWNLOAD FREE Microsoft Security Essentials”]

Microsoft Security Essentials – Best and free antivirus for Windows 7 – Antivirus Gratuit pentru Windows 7

[/learn_more]

2. AVG Antivirus Free 9.0 – AVG AntiVirus Free Edition 2011

AVG Antivirus Free 9.0 - AVG AntiVirus Free Edition 2011 - Best and free antivirus for Windows 7 - Antivirus Gratuit pentru Windows 7

AVG Antivirus Free 9.0 – AVG AntiVirus Free Edition 2011 este un antivirus gratuit foarte popular iar cu versiunea 2011 este compatibil total cu Windows 7 continand si protectie anti-spayware gratuita. AVG se caracterizeaza prin interfata de utilizare foarte simpla, usor de folosit.
AVG AntiVirus Free Edition 2011 permite navigarea pe internet in perfecta siguranta cu AVG LinkScanner real time protection. Permite protejarea pe retelele de socializare cu AVG Social Networking Protection. Nu consuma resurse multe din calculator pentru ca are doua moduri de functionare inteligente : cand esti la calculator scaneaza astfel incat sa nu consume resurse mari urmand ca apoi cand nu te afli la calculator sa efectueze scanari mai aprofundate.
Totusi, multe optiuni avansate de securitate le gasiti la varianta de AVG platita, comerciala. Dar pentru un utilizator acasa pe Windows 7 sau alte sisteme de operare AVG AntiVirus Free Edition 2011 este chiar un antivirus bun si gratuit.

[learn_more caption=”DOWNLOAD AVG AntiVirus Free Edition 2011″]

AVG Antivirus Free 9.0 – AVG AntiVirus Free Edition 2011 – Best and free antivirus for Windows 7 – Antivirus Gratuit pentru Windows 7

[/learn_more]

3. Avira AntiVir Personal

Avira AntiVir Personal - Best and free antivirus for Windows 7 - Antivirus Gratuit pentru Windows 7

Avira AntiVir, probabil cel mai rapid si sigur Antivirus gratuit aflat in circulatie. Avira AntiVir se distinge prin testele facute, clasa de Antivirus Gratuit, in care aproape intotdeauna a obtinut cel mai mare scor. Avira AntiVir nu necesita spatii mari pe hard-disk, nu consuma multe resurse din sistemul de operare (in speta Windows 7) si ofera o mare protectie impotriva atacurilor de tip virus sau spyware.
Versiunea Avira AntiVir Personal este un antivirust in totalitate gratuit si compabitil cu Windows 7. In lista mea de programe Antivirus gratuite este categoric pe locul 2 dupa Avast Free Antivirus pe care de altfel il si folosesc de cativa ani de zile si sunt 100% multumit.

[learn_more caption=”DOWNLOAD FREE Avira AntiVir Personal”]

Avira AntiVir Personal – Best and free antivirus for Windows 7 – Antivirus Gratuit pentru Windows 7

[/learn_more]

4. Avast Free Antivirus

Avast Free Antivirus - Best and free antivirus for Windows 7 - Antivirus Gratuit pentru Windows 7

Avast Free Antivirus, este cel mai popular antivirus gratuit cu peste 160 de milioane de descarcari. Avast Free Antivirus deseori reuseste sa fie mai bun decat alte programe antivirus platite, confera protectie impotriva atacurilor de tip virus sau spyware. Avast Free Antivirus sunt atat de buni si datorita sistemului de update al bazei de date de virusi care se actualizeaza zilnic. Zilnic cei de la Avast adauga virusi noi in lista de protectie astfel incat nu vei putea fi luat prin surprindere de virusii noi aparuti.
Avast Free Antivirus deseori i-au depasit pe cei ceilalti aflati pe piata de Antivirus in testele efectuate. Ba mai mult, AV-Comparatives.org au ajuns la concluzia ca Avast! 5.0 este cel mai rapid antivirus dintre cei 20 existenti in acel moment.
Sa ai protectie antivirus este prioritar pentru sistemul tau de operare, si cel mai important este ca este foarte usor sa aperi sistemul tau de operare de virusi.
Descarca gratuit acum Avast Free Antivirus si in doar cateva minute vei putea naviga in siguranta pe internet si descarca programele in deplina siguranta.
Foarte important !! Avast Free Antivirus va rula la capacitate maxima daca nu vei avea instalate si alte programe Antivirus in afara de el. Si de fapt este foarte important acest lucru indiferent de ce Antivirus folosesti. Foloseste de fiecare data un singur Antivirus pe un sistem de operare.
Avast Free Antivirus, ruleaza pe Windows 7, Vista, Xp.

[learn_more caption=”DOWNLOAD FREE Avast Free Antivirus”]

Avast Free Antivirus – Best and free antivirus for Windows 7 – Antivirus Gratuit pentru Windows 7

[/learn_more]

Avast Free Antivirus il puteti inregistra direct de la ei de pe site. Trebuie doar sa aplicati in formularul de contact si o sa primiti „license key” pe email. Bucura-te de Avast Free Antivirus Full cu license key de la ei, pe o perioada de un an. Aplica pentru primirea license key

1 thought on “Best free antivirus for Windows 7 – Antivirus gratuit pentru Windows 7

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.