AVAST FREE ANTIVIRUS – Descarca Antivirus Gratuit

3.5/5 – (2 votes) Avast Free Antivirus, este cel mai popular antivirus gratuit cu peste…

3.5/5 - (2 votes)

Avast Free Antivirus, este cel mai popular antivirus gratuit cu peste 160 de milioane de descarcari. Solutia antivirus de la Avast deseori reuseste sa fie mai bun decat alte programe antivirus platite, confera protectie impotriva atacurilor de tip virus sau spyware. Avast sunt atat de buni si datorita sistemului de update al bazei de date de virusi care se actualizeaza zilnic. Zilnic cei de la Avast adauga virusi noi in lista de protectie astfel incat nu vei putea fi luat prin surprindere de virusii noi aparuti.

Avast Free Antivirus deseori i-au depasit pe cei ceilalti aflati pe piata de Antivirus in testele efectuate. Ba mai mult, AV-Comparatives.org au ajuns la concluzia ca Avast! 5.0 este cel mai rapid antivirus dintre cei 20 existenti in acel moment.

Sa ai protectie antivirus este prioritar pentru sistemul tau de operare, si cel mai important este ca este foarte usor sa aperi sistemul tau de operare de virusi.

Descarca gratuit acum Avast Free Antivirus si in doar cateva minute vei putea naviga in siguranta pe internet si descarca programele in deplina siguranta.

Foarte important !! Avast Free Antivirus va rula la capacitate maxima daca nu vei avea instalate si alte programe Antivirus in afara de el. Si de fapt este foarte important acest lucru indiferent de ce Antivirus folosesti. Foloseste de fiecare data un singur Antivirus pe un sistem de operare.
Antivirusul Avast, ruleaza pe Windows 7, Vista, Xp.

Avast Free Antivirus - Best and free antivirus for Windows 7 - Antivirus Gratuit pentru Windows 7

Avast Free Antivirus – Antivirus Gratuit pentru Windows

Antivirusul Avast il puteti inregistra direct de la ei de pe site. Trebuie doar sa aplicati in formularul de contact si o sa primiti „license key” pe email. Bucura-te de Antivirus Avast Full cu license key de la ei, pe o perioada de un an.[cu posibilitatea de prelungire dupa expirarea licentei] Aplica pentru primirea license key

5 thoughts on “AVAST FREE ANTIVIRUS – Descarca Antivirus Gratuit

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.