Cele mai complete 7 canale Youtube pentru pasionatii de Photoshop

Rate this post

Acestea sunt cele mai bune 7 canale de youtube cu tutoriale pentru pasionatii de Photoshop.
Expresia „cele mai bune” este oarecum relativa deoarece este vorba de cum privesc eu Photoshop-ul si tutorialele video pe care le afisez aici. Aceste tutoriale video sunt perfecte si pentru acei incepatori in ale Photoshop.

Acestea fiind spuse hai sa vedem care sunt canalele Youtube cele mai bune pentru pasionatii de Photoshop.

[box]

1. Adobe Photoshop Channel

[/box]

Tutoriale Video de la Adobe Photoshop

Sa incepem prima data cu Photoshop, canalul oficial al celor de la Adobe pe Youtube. Te poti astepta ca tutorialele sa fie executate profesionist, foarte detaliate, si cu siguranta asa si sunt. Sunt multe playlisturi insa sunt doua pe care cu siguranta trebuie sa le urmaresti : Photoshop Hidden Gems (contine 14 videoclipuri cu cateva chestii ascunse) si Tutorials (56 de tutoriale Photoshop). Sunt tutoriale pe care nu trebuie sa le ratezi daca vrei sa stii Photoshop la un mod mai avansat.

[box]

2. IceflowStudios Photoshop Video Training

[/box]

Tutoriale Photoshop Video - IceflowStudios Photoshop Video Training

IceflowStudios Photoshop Video Training este cu siguranta unul din cele mai complete canale de Youtube in ceea ce priveste tutorialele video Photoshop CS5. Exista playlisturi special dedicate pentru orice particularitate Photoshop astfel incat sa faca din tine un profesionist in utilizarea programului Photoshop. Incepe cu „Photoshop: Basics” (75 de tutoriale video) si pe parcurs poti inainte pe tutoriale video mai avansate, vei avea cunostinte avansate de Photoshop. Mai gasesti urmatoarele tipuri de tutoriale video photoshop : Photoshop Text Effects | Photoshop: Retouching | Photoshop: Designing | Photoshop: Effects

[box]

3. Photoshopmama’s OPD – Obsessive Photoshop Disorder

[/box]

Photoshopmama's OPD Tutorial Photoshop

OPD este un canal youtube de tutoriale Photoshop pentru obsedati :)), si esti pe cale sa te transformi si tu in curand daca esti doar un elev in ale Photoshop-ului si urmaresti acest canal de youtube. Daca vei parcurge cu atentie cele peste 140 de tutoriale cu siguranta vei capata destula experienta cat sa depasesti rangul de incepator ba chiar sa te poti alatura de partea expertilor in Photoshop. Photoshopmama este un expert Photoshop certificat si o resursa de pachete Action dar si alte informatii digitale. Tutorialele lor se bazeaza in special pe arta fetei, tutoriale de make-up, retusari de imagini digitale, cum sa faci imagini artisitice in Photoshop, si nu in ultimul rand tutoriale foarte importante pentru incepatori in ale Photoshop-ului : cum sa extragi subiectul din background.

[box]

4. TutorVidCom – Photoshop Video Tutorials

[/box]

Invata Photoshop cu ajutorul tutorialelor video de pe canalul Youtube al celor de la TutorVidCom

De la cei ce detin doar notiuni elementare de Photoshop, sau cei ce au cunostinte medii, si sfarsind cu cei care au cunostinte avansate de Photoshop, acest canal Youtube acopera toate aceste clase de utilizatori. Canalul celor de la TutorVidCom este foarte bine structurat, fiind usor de folosit datorita playlisturilor bine pozitionate: Learn Photoshop in 60 seconds/day (Invata Photoshop in 60 de secunde/zi) are lectii,tutoriale video usor de „digerat” astfel incat sa nu ingreuneze munca unui incepator. Daca iti place sa faci tutoriale video si doresti sa castigi bani de pe urma lor, site-ul lor te poate ajuta enorm. Deci poti face tutoriale video Photoshop si sa castigi bani de pe urma lor in mediu online.
Iti poti incepe munca ta de freelancer 🙂

[box]

5. PhotoGavin – Gavin Hoey Photo Videos

[/box]

Tutoriale video Photoshop de la PhotoGavin

Daca esti un fotograf pasionat si nu ai cunostinte de Photoshop, sau ai si stii foarte bine ca niciodata nu poti considera ca le stii pe toate, Gavin Hoey se bazeaza in special pe utilizarea Photoshop de catre fotografi profesionisti. Imaginile Digitale cat si Manipularea Foto, sunt temelia in Tutorialele Video pe care le pune Gavin Hoey pe Youtube. Gavin Hoey este un fotograf profesionist britanic ce si-a lansat canalul de Youtube in jurul anului 2008.
Asadar, crede-ma cand iti spun ca daca vine vorba de prelucrarea fotografiilor de catre fotografi profesionisti in Photoshop, aceste tutoriale video sunt virale pentru tine.
Un fotograf profesionist trebuie sa aiba cunostinte solide de Photoshop. Constituie un plus enorm in bransa.

[box]

6. pfltuts – Pixel For Life – Photoshop, Illustrator, CSS & Html Tutorials

[/box]

Acest canal acopera mai multe ramuri gen : design, graphic design, si Photoshop. Asadar, pe langa tutoriale video care ne invata cum sa facem in Photoshop obiecte 3D avem si tutoriale video despre coduri Html-Php sau CSS, inclusiv Maya 3D. Gasesti tutoriale despre cum poti face o tema wordpress in photoshop, efecte vintage, tutoriale pentru texte, cum sa faci un scris extraordinar in Photoshop sau cum sa faci un logo, sa creezi un brand.

[box]

7. Creative Sweet TV

[/box]

Acest canal de youtube distribuie tutoriale video pentru toate programele de la Adobe Creative Suite : Illustrator, Photoshop, InDesign, Acrobat, Dreamweaver, Touch Applications, Adobe Bridge si altele. Deci daca te intereseaza tutorialele video pentru Photoshop vezi in playlisturile lui.

Acest articol este o traducere si o adaptare dupa un articol makeusof

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.