5 aplicatii de email pentru Android

5/5 - (1 vote)

Aplicatiile de email pentru sistemul de operare Android sunt sabii cu doua taisuri. Ele pot fi extrem de utile cand sunt necesare si sunt folosite zi de zi insa totodata pot induce si depresie atunci cand ele devin o dependenta. Aceasta dependenta porneste in mod direct de la dependenta de smartphone.

Inainte de orice recomandari va reamintim ca uneori este mai bine fara. Dar, daca intr-adevar aveti nevoie de o aplicatie de email buna atunci acest articol este foate util.

1.Blue Mail

Blue Mail Android app
Nota 4.7 din +152.000 de review

Pe langa instalarea Blue Mail care dureaza un minut, sunt multe alte utilitati care ne-au impresionat.
Aceasta aplicatie are de toate, dar cel mai impresionant lucru este aspectul, curat, placut si usor de folosit.

Chiar si la o rezolutie a display-ului mica, Blue Email iti da impresia de un spatiu curat si bine organizat.

Blue Mail suporta urmatorii clienti de email: Gmail, Yahoo, outlook dar si Office 365. Suporta IMAP si POP3.

O alta caracteristica este aceea de a face grupuri, astfel ca puteti trimite email in masa.

Download: Blue Mail (Free)

2.TypeApp

TypeApp email Android app
Nota 4.6 din +142.000 de review

La prima vedere, TypeApp arata ca o clona a aplicatiei Blue Mail. La prima deschidere a trebuit sa verificam de doua ori daca am deschis TypeApp sau Blue Email.
Totusi, TypeApp are cateva elemente in plus care fac navigarea mai usoara.

Per ansamblu cele doua sunt destul de similare. BlueMail are performante mai bune si consuma mai putina baterie, dar TypeApp ramane o solutie de rezerva daca din anumite motive aplicatia BlueMail nu functioneaza din diferite motive.

Download: TypeApp (Free)

3.myMail

myMail android App
Nota 4.5 din +225.000 de review

myMail, de asemenea, seamana cu Blue Mail: curat, rapid, bine organizat si usor de folosit. Multe elemente de design sunt asemanatoarea asa ca ramane la latitudinea voastra sa decideti care va place mai mult.

Suporta diferite conturi de email precum Google, Yahoo, iCloud, Outlook, Hotmail, AOL, GMX, Exchange dar si serviciul lor gratuit numit My Mail. Configurarea acestuia este foarte simpla.

De notat ca myMail include notificari in timp real, proces de adaugare a anexelor foarte usor, semnaturi de email unice, si sincronizari automate.

Download: myMail (Free)

4. Aqua Mail

Aqua Mail android App
Nota 4.4 din +44.000 de review

Aqua Mail este o aplicatie eficienta, destul de simplu de navigat, si suporta servicii precum Gmail, Yahoo, Hotmail, FastMail, iCloud, GMX, si altele.

Partea neplacuta este ca versiunea gratuita a aplicatiei suporta doar un cont sau doua. Daca aveti mai multe conturi de administrat atunci o sa aveti nevoie de versiunea PRO, versiune care bineinteles, ati ghicit, costa. Mai exact 5$.
Versiunea gratuita de asemenea include in fiecare email trimis semnatura „trimis cu Aqua Mail”, ceea ce poate fi neplacut pentru o parte din voi.

Download: Aqua Mail (Free, Pro for $5)

5. Alto

Alto Email Android App
Nota 4.4 din +7.000 de review

In ultimii ani AOL au scos la bataie aplicatii bune, printre care AOL Reader si RSS feeds. Acum avem Alto, o aplicatie de email care a fost lansata in anul 2012 dar a reusit sa iasa in fata de curand.

Alto, iti clasifica cele mai importante email-uri si ti le aseaza in mod ascendent.
Suporta Gmail, Yahoo, Outlook, iCloud, Hotmail, Exchange, AOL Mail, orice alt client ce suporta IMAP. Dar cel mai important este panoul de bord folosit de Alto. Poti structura email-uri, calendar, dar si contactele.

Download: Alto (Free)

De ce nu apar Gmail sau Yahoo mail ?

Dupa cum ati vazut nici Gmail nici Yahoo mail nu au aparut in lista dar asta nu inseamna ca sunt rele. Nici pe departe. Daca aveti doar un cont de gmail sau yahoo atunci aceste aplicatii sunt binevenite.

Insa daca vreti sa administrati mai multe conturi de email, de la provideri diferiti, atunci oricare din aceste aplicatii de android enumerate mai sus va pot fi de folos.

Tu ce aplicatie de email folosesti pe Android? Sunteti de acord cu lista ?
Impartaseste cu noi opiniile tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.