Windows 8

Windows 8 este denumirea pentru ultima versiune de sistem de operare lansata de cei de la Microsoft Windows, Windows 8 un sistem de operare destinat calculatoarelor personale, de casa sau de servici, laptop-uri, netbook, tablete …
Interfata sistemului de operare Windows 8 ramane la fel de dinamica si fluida insa apar si elemente destinate ecranelor sensibile la atingere., ecrane touch. Aceasta reprezinta o invotatie pentru cei de la Microsoft Windows. Windows 8.
Primele impresii au fost foarte bune in legatura cu interfata Windows 8 pentru ecrane touch.

Windows 8 este programat sa apara in 2012. Asteptam cu totii cu nerabdare aparitia acestui sistem de operare.

Noutati despre Windows 8.

Noua interfata touch din Windows 8 arata superb! [Interfata Windows 8 pentru ecrane touch a fost prezentata in iunie 2011 oficial, iar impactul asupra publicului interesat de viitorul sistem Microsoft, windows 8, s-a dovedit unul cu adevarat puternic, cei mai multi internauti aclamandu-o si considerand-o excelent realizata.]

Windows 8

Mesaje video in Windows 8
In Windows 8 s-ar putea sa avem o altă optiune. O mica iconita observata pe un ecran de fundal al viitorului sistem de operare Windows 8 ne duce cu gandul la mesaje video. Este vorba despre un profil de webcam cu un numar langa el. Alaturi de el gasim plicul ce indica e-mail-urile, cu numarul 12 asociat si un balon de chat cu cifra 2 alaturata. Nu este greu sa presupui faptul ca utilizatorul a primit sapte mesaje video pe care le poate viziona. Nu se stie sigur daca aceasta functie de mesaje video exista la Windows 8 dar cu trecerea timpului cu siguranta va fi desconspirata aceasta informatie.

Windows 8 va avea recunoastere faciala si sincronizare online

Senzor de proximitate si recunoastere faciala

O combinatie interesanta de facilitati la Windows 8 se va dovedi cea dintre senzorul de proximitate si recunoasterea faciala, doua functii care se vor regasi in Windows 8. Cand te apropii de calculator, acesta porneste automat, Windows 8 simtindu-ti prezenta cu ajutorul senzorilor. Apoi, in locul tastarii parolei, logarea se face prin intermediul recunoasterii faciale.

Sincronizarea datelor online

O alta facilitate importanta în Windows 8 va fi sincronizarea online a datelor. Diverse setari si optiuni, poate chiar si foldere întregi vor putea fi sincronizate. Sincronizarea se va dovedi utila. De exemplu, vei putea avea aceleasi setari pe mai multe calculatoare (la birou, acasa, pe laptop etc.). Sau, vei putea restaura configurarea dorita dupa o reinstalare de Windows.

Windows 8 va avea un asa-zis magazin de programe.
Aplicatiile care ruleaza pe Windows 7 vor putea rula si pe Windows 8.
Windows 8 va fi un sistem de operare va aduce un plus tehnologic. Windows 8 trebuie sa fie inovator.

Microsoft ne prezinta in clipul acesta cateva imagini din noul sistem de operare Windows 8.

P.S. Se banuieste ca instalarea sistemului de operare se va face de doua ori mai rapida decat instalarea Windows 7 😉

5 thoughts on “Windows 8

  1. Bun articol.
    Abia astept sa apara Windows 8. Sunt multumit de Windows 7 dar …. un upgrade nu strica 😀
    Numar zilele pana apare noul sistem de operare de la Microsoft, Windows 8. Multumesc de articol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *