TIPS : Cum stergi contul de Facebook

TIPS : Cum stergi contul de Facebook

Categorii :Tips

Ai incercat vreodata sa parasesti comunitatea Facebook, sa iti stergi contul dar ai aflat ca Facebook iti dau voie doar sa dezactivezi contul, datele ramand in continuare pe serverele lor ?
Sunt multe persoane care au dorit sa-si stearga contul de Facebook dar au intampinat aceasta problema.
Toate informatiile persoanele, poze, interese, prieteni prin dezactivarea contul de Facebook raman in continuare accesibile pe serverele lor. Este desigur o situatie enervanta.
Informatiile despre cum sa stergi, inchizi, contul de Facebook are trebui sa fie accesibile tuturor membrilor.

Astfel, ca sa stergi definitiv contul de Facebook trebuie sa urmezi doi pasi simpli :

1. Acceseaza acest link : http://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=delete_account

2. Si acum cel mai important pas. Nu trebuie, timp de doua saptamani, sa mai accesezi contul tau de Facebook indiferent de motiv. Daca nu vei mai accesa contul de Facebook timp de doua saptamani atunci va fi sters definitiv si nicio informatie persoanala nu va mai fi stocata pe serverul lor.

Ma repet, profilul tau de Facebook nu va fi sters imediat ce ai accesat acel link si ai dat Submit (sau trimite in romana)
Trebuie sa nu te loghezi, sa nu interactionezi deloc cu, contul tau de Facebook in nicio forma. Logarea va duce automat la stergerea cererii contului de Facebook. Logarea include desigur si conectarile pe Facebook de pe iPhone, IM, Mobil. Si nu in ultimul rand nu va logati pe alte site-uri ce folosesc Facebook Connect (asta daca v-ati facut conturi pe alte site-uri prin interfata Facebook).

Da, poate este absurd sa urmezi atatia pasi cand era mult mai usor sa stearga contul Facebook imediat ce s-a facut cererea dar aceasta este politica Facebook.

Daca cineva v-a furat identitatea sau contul ori sunteti subiectul oricarei forme de abuz atunci completati acest formular catre cei de la Facebook. Formularul contine link-ul catre profilul de Facebook fals, numele persoanei denuntate, retele de care apartine profilul, adresa de email a fost listata pe profil si o descriere a problemei.

Sper ca v-a fost util acest articol. Astept comentariile voastre legate de acest subiect si nu in ultimul rand sa le spuneti si prietenilor “nevoiasi” 😀

Share TIPS : Cum stergi contul de Facebook

Da un share

HTML-Link
BB-Link - FORUM
Direct-Link


Leave a Reply

Da-ne un LIKE !